OGROMAN PREOKRET U RAKITIĆEVU TRANSFERU: / Vatreni prelazi u redove velikana koji je nedavno rekao da ga ne treba

Image
Foto: Profimedia

Prije tjedan dana su jasno poručili kako im Rakitić sada ne treba i kako neće ulaziti u posao s Barcelonom oko njega

13.5.2020.
9:00
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac iz redova Barcelone, Ivan Rakitić, ovih je dana vruća roba na nogometnom tržištu. Vatreni je nepoželjan na Camp Nou, ugovor mu istječe za godinu dana i nije pretjerano skup, a to je izazvalo velik interes kod brojnih europskih velikana.

Katalonski Sport sada pak donosi priču o megarazmjeni igrača na relaciji Barcelona - Torino, odnosno Juventus. Miralem Pjanić i Mattia De Sciglio trebali bi prema Camp Nou, a Jean-Clair Todibo i Rakitić ili Arturo Vidal prema piemontskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Valencia CF v FC Barcelona, of LaLiga 2019/2019 season, date 21. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 25 Jan 2020., Image: 494849519, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Problem s Juventusom

Juventus je ranije, posebice prošle godine, pokazivao interes za Rakitićem, čak su se navodno već bili dogovorili oko odštete, ali je Hrvat dobio transfer jer je htio ostati u Barceloni i dokazati da zaslužuje igrati u prvoj momčadi. No, Rakitić je ove sezone preseljen na klupu i dobivao je tek mrvice. Sada Barcelona pokušava iskoristiti stari interes Juventusa, no prije tjedan dana iz Juventusa su jasno poručili kako im Rakitić sada ne treba i kako neće ulaziti u posao s Barcelonom oko njega.

Na sve te priče oko razmjena, dosta je žestoko reagirao i Rakitić koji je poručio da on "nije vreća krumpira s kojom mogu raditi što žele i kako on neće trpjeti takvo ponašanje kluba". Rakitiću je prvi "pick" Sevilla, ali oni nemaju dovoljno da plate odštetu koja iznosi oko 20 milijuna eura, a Barceloni, navodno, nije interesantan niti jedan njihov igrač pa razmjene, realno, ne može niti biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sada je u pitanju velika razmjena s Juventusom, a kako god se pogleda Juventus je velikan koji igra Ligu prvaka, koji dominira prvenstvom i Rakitiću sigurno ne bi bilo loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo