Ogorčenje u Barci: 'Neki će slijediti njegov primjer'

U srijedu je Jose Mourinho još jednom osjetio svu gorčinu poraza od velikog suparnika, Josepa Guardiole i njegove Barcelone.

19.1.2012.
16:36
VOYO logo

Naime, dok je Argentinac ležao na travnjaku nakon prekrašaja Pepe je prošao kraj njega i namjerno ga nagazio kopačkom.

"Pepe bi trebao znati da ovu utakmicu gleda cijeli svijet. Mi, nogometaši, moramo biti primjer. Nažalost, neki će i njegov primjer slijediti, a to je katastrofalno," rekao je Pique i žustro nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u Barceloni dalje nećemo trošiti riječi na njega. Ovo je situacija u kojoj mora reagirati Real kao klub, igrači, treneri i svi ostali. Oni moraju kazniti taj potez jer je on sramotan."

"Sudac to nije morao vidjeti, ali ljudi na snimkama mogu sve vidjeti. Oni sude, a taj potez je za svaku osudu", zaključio je branič Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho doživio je novi veliki udarac od Barcelone, ako glavni krivci ovog puta nisu mu bili suci.

"Neki su igrači odigrali ispod svojih mogućnosti. Barcelona je sjajna momčad i greške u obrani nisu dozvoljene", spomenuo je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, osim same priče o utakmici, pogleda prema uzvratu i drugih tema, posebno je zanimljiv bio Mourinhov odgovor na pitanje. Kakvog bi vam okusa bio naslov prvaka Španjolske bez pobjede protiv Barcelone?

"Ne bi bio nikakav problem. Zašto i bi? Pa bilo bi sjajno" rekao je Jose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da trenutačno Real ima čak pet bodova prednosti u odnosu na Barcelonu u Primeri, makar je izgubio nedavni međusobni ogled u Madridu (3-1).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo