LIJEPA POHVALA

ODUŠEVLJENJE BIVŠEG KAPETANA: ‘Luka nije jedan od najboljih veznjaka na svijetu. On je najbolji!’

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna bio je ove zime blizu transfera u slavnu Barcelonu. Pregovori su se na koncu izjalovili i Srna je ostao član Šahtara u kojem neprekidno igra od 2003. godine.

“Ne želim govoriti o tome. Šahtar je moj klub, moja ljubav, moj život”, odbio je Srna pričati o Barceloni u intervjuu za španjolsku Marcu.

ZAVRŠENA PRIČA: Darijo Srna otkrio zašto je odbio veliku Barcelonu i ostao u Šahtaru

‘Kovačić je nevjerojatan talent’

No zato nema nikakvih kočnica kad je u pitanju Realov veznjak i njegov bliski prijatelj Luka Modrić.

“Neovisno o tome što mi je prijatelj, Luka je i najbolji veznjak na svijetu, ne sumnjam u to. Nije jedan od najboljih, on je najbolji. Luka je s godinama napredovao i mislim da je sada u Realu na svojoj najvišoj razini. Real je u seriji sjajnih rezultata, ali bez Modrića bi bio u problemima”, istaknuo je Srna.

LUDI ZA KOVAČIĆEM: Vatreni osvanuo na naslovnici uglednog lista, dobio i novi nadimak

A i bez Modrića je Realova budućnost svijetla, zahvaljujući drugom hrvatskom veznjaku – Mateu Kovačiću.

“Siguran sam da će kvalitetno zamijeniti Modrića jer je nevjerojatan talent. Obožavam ga. Iako je jako napredovao, još nije pokazao sve što može, ali pokazat će. Treba mu vremena jer je u tri godine prešao put od Dinama, preko Intera do Madrida. Brži je s loptom nego bez nje.”

‘Vjerujem u Rakitića’

Pun komplimenata je Srna i za Barcelonina veznjaka Ivana Rakitića.

“Dokazao se puno puta, zabio je i gol u finalu Lige prvaka. Naporno će raditi da se vrati na najbolju razinu. Imam povjerenja u njega”, zaključio je Darijo.

 

Povratak na Net.hr