VELIKO SAMOPOUZDANJE / Odlučio je prošli derbi i sada poručuje: 'U Zagreb idemo po pobjedu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na Poljudu je gol odluke zabio Emir Sahiti koji sa samopouzdanjem najavljuje novi derbi

16.12.2023.
10:47
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo i Hajduk u nedjelju od 17:15 na Maksimiru igraju derbi 19. kola 1. HNL. Splićani u Zagreb stižu kao vodeća momčad prvenstva sa sedam bodova više, ali i dvije utakmice više, stoga bi pobjeda aktualnog prvaka bila veliki korak u smanjenju zaostatka za vječnim rivalom.

Image
VELIKI ULOZI /

Petković samouvjereno najavio derbi: 'Neka bude otvoreno, pa da vidimo tko je bolji'

Image
VELIKI ULOZI /

Petković samouvjereno najavio derbi: 'Neka bude otvoreno, pa da vidimo tko je bolji'

Hajduk je dva puta ove sezone slavio protiv Dinama, na Maksimiru 2:1 i na Poljudu 1:0. U Zagrebu je aktualni prvak vodio 1:0 i imao penal za 2:0, ali ga je tada propustio realizirati Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Poljudu je gol odluke zabio Emir Sahiti koji sa samopouzdanjem najavljuje novi derbi:

"Atmosfera u momčadi je odlična, što se vidi i na terenu. Čeka nas teška utakmica, ali spremni smo. Nadam se da ćemo pokazati karakter, našu snagu i idemo dobiti. I oni su se digli, što se vidi po utakmicama. No nas ne zanimaju drugi klubovi, nego Hajduk, dobili smo šest utakmica, imamo jedan remi, nadam se da ćemo tako pozitivno i nastaviti", rekao je za Hajdukovu televiziju pa se osvrnuo na svoj gol u prošlom derbiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio baš dobar osjećaj, ne mogu ga nikad zaboraviti. Kad gledam taj gol, opet se naježim. Presretan sam što sam zabio, ali najviše što smo dobili. Nadam se da idemo i u Zagreb dobiti, tamo nas čeka Torcida, naši navijači kakvih nema nigdje. Nadam se da će i oni biti sretni s nama."

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo