Sukob s navijačima

ODLETIO I DRUGI TRENER NAKON PRVOG KOLA: Odlazak čovjeka koji nije uspio pobijediti – nikoga!

Iz hrvatskog nogometnog prvoligaša Istre 1961 potvrdili su da je dosadašnji trener Andrej Panadić podnio ostavku.

Panadić je već drugi trener iz prve hrvatske lige koji je napustio klupu poslije samo jednog kola. Ista je sudbina pogodila i dosadašnjeg trenera RNK Splita Gorana Sablića koji je raskinuo ugovor s klubom.

U šest mjeseci bez pobjede

Panadić je ostavku podnio poslije domaćeg poraza od Osijeka (0-1). Nakon te se utakmice verbalno sukobio s dijelom navijača koji su tražili njegov odlazak zbog serije loših rezultata.


Naime, otkad je 4. siječnja postao trener Istre 1961 Panadić nije uspio ostvariti nijednu pobjedu u 18 službenih utakmica! Ostanak u prvoj ligi izborio je tek u razigravanju protiv Šibenika i to boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što su obje utakmice okončane rezultatom 1-1.

‘Negativna atmosfera oko kluba’

“Zbog cjelokupne situacije i negativne atmosfere koja se stvorila oko kluba, trener Panadić je odlučio da je najbolji potez u ovom trenutku da podnese ostavku na poziciju trenera prve momčadi,” potvrdio je zamjenik izvršnog direktora Sead Karaselimović.

U ponedjeljak popodne je trening nogometaša Istre 1961 vodio dosadašnji pomoćni trener Alen Šušnić koji će, kako stvari stoje, voditi momčad i u dvoboju drugog prvenstvenog kola protiv Rijeke.

Povratak na Net.hr