ODBJEGLI SIN PRIZNAO: / 'Tko zna, možda se i vratim u Dinamo!'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Andrej Kramarić novu će sreću pokušati naći u njemačkom prvoligašu Hoffenheimu, gdje je stigao na posudbu iz Leicestera.

20.1.2016.
9:42
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

"Pokazali su veliki interes za mene, žele igrača koji zna zabiti, na meni je da opravdam povjerenje", rekao je Andrej Kramarić za 24 sata.

Nije se naigrao u Leicesteru

No, posudba vrijedi samo do ljeta. A nakon toga Kramarić će procijeniti što je najbolje za njegovu karijeru. U godini dana u Leicesteru, gdje je stigao iz Rijeke, kao prvi "topnik" HNL-a, nije se naigrao. Zato je hrvatski napadač sad puno oprezniji s "lisicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije čak odbio ni dosad nezamislivo, da se vrati u Dinamo. To je Kramarićev klub, s kojim se nije razišao baš da dobar način. Ali, činjenica je da se Dinamo raspitivao za Kramarića dokazuje da su odnosi ipak zatoplili. Sad je visoka Kramarićeva plaća bila prepreka za povratak u Maksimir, no kontakt je uspostavljen.

'Hvala Dinamu i Mamiću'

"Zahvalio bih Dinamu i Zoranu Mamiću za istinski pokazan interes oko mog povratka. U ljetnom prijelaznom roku, s europskim Dinamom, mogući su novi pogledi i razmišljanja o povratku u Maksimir", kaže Andrej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se nametne u Njemačkoj, a Hoffenheim ostane u prvoligaškom društvu, nije nemoguće da ga Nijemci otkupe za 11 milijuna eura na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo