Odbačeni dinamovac impresionirao na debiju

24.2.2012.
19:42
VOYO logo

Lokosi su od 27. minute igrali s igračem više i ni jednoga trenutka nije bila upitna pobjeda domaćina. Već u 3. minuti domaćin je poveo. Kramarić je na lijevoj strani bio spretniji od neiskusnog, 17-godišnjeg braniča Gržana, uzeo mu je već izgubljenu loptu i lijepo centrirao s korner-crte. A Šitum je krasno poletio zrakom i udarcem glavom sa sedam metara zakucao loptu u mrežu!

Rano je vodstvo, dakako, dalo poleta domaćinu i do kraja poluvremena igralo se na zadarskom dijelu travnjaka. Dominacija domaćina bila je još izraženija nakon 27. minute, kad je isključen Mršić zbog udarca laktom u glavu Ademija, u skoku na centru za loptom. Pukla je Ademiju arkada, bilo je "krvi do koljena" i veznjak lokosa vratio se u igru "zakrpan", tek nakon petominutnog ukazivanja pomoći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela još je jednom zaprijetio Kramarić (35. minuta), a u 39. minuti Antolić je imao čistu priliku, no vratar Zadrana Gluić zaustavio je loptu nakon njegova udarca s desetak metara. Iako je imao igrača više, Ivković, začudo, ništa nije mijenjao ni igrački, a ni u rasporedu svoje momčadi sve do 65. minute, pa je Zadar dobro parirao domaćinu.

No, samo do 72. minute, kad je u Maksimiru sve bilo odlučeno. Antolić je izveo udarac iz kuta, Jerbić je promašio loptu, a spretni Kramarić s dva je metra zatresao mrežu za 2:0! A pet minuta prije kraja, nakon ubacivanja Pjace, Kramarić je petom s tri metra postigao svoj drugi pogodak za uvjerljivu 3:0 pobjedu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo