OD NAJBOLJEG IGRAČA HNL-A DO DRUGE MOMČADI U SAMO PET MJESECI! / Bivša zvijezda Hajduka proživljava teške trenutke

Image

Tino Sven Sušić završio je u drugoj momčadi Genka.

15.2.2017.
19:48
VOYO logo

Od najboljeg igrača HNL-a u sezoni 2015./2016. do druge momčadi Genka. To je igrački CV Tina Svena Sušića u posljednjih pet mjeseci. Posljednju utakmicu u dresu Hajduka odigrao je 25. kolovoza kada je Maccabi prošao u Europa ligu na jedanaesterce.

NEVOLJE ZA BIVŠEG HAJDUKOVCA: Prvo je prebačen u drugu momčad, a onda se ozlijedio

Sušić prošle sezone zabio 15 golova uz 5 asistencija

U 37. susreta za Hajduk prošle sezone, Tino Sven Sušić zabio je 15 golova uz 5 asistencija. Nakon toga, Hajduk je prihvatio ponudu belgijskog Genka nakon što je 24-godišnji Sušić u splitskom Hajduku proveo četiri godine, upisao 142 nastupa u službenim utakmicama, te postigao ukupno 30 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sušić je zabio vodeći pogodak za Bijele u 29. minuti.

Postao je i najbolji asistent sa 26 asistencija. Tri je utakmice nosio i kapetansku traku Hajduka. Sušić se tako vratio u klub za koji je igrao kad je bio junior, od svoje 15. do 17. godine. No, nakon što mu je trener Peter Maes dao šansu i u prvih 11 (u 15 susreta upisao je jedan žuti karton), stvari su po bosanskohercegovačkog reprezentativca krenule po zlu.

Došao novi trener, Sušić u drugu momčad

Dolaskom Nizozemca Alberta Stuivenberga na čelo Genka stvari su se promijenile i Sušić je vrlo brzo prebačen u drugu momčad. Odmah na prvom susretu za drugu momčad Sušić se požalio na ozljedu koljena i napustio teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako se Sušić nije našao na letu za Bukurešt zbog ozljede, gdje Genk u četvrtak u šesnaestini finala gostuje kod rumunjske Astre Giurgiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo