Trenerova prodika

OČITAO BUKVICU NOVINARIMA ZBOG VATRENOG: ‘Kritizirali ste ga, a danas ga svi žele’

Uoči početka priprema za novu sezonu novinarima se obratio trener milanskog Intera Roberto Mancini koji se, između ostaloga, kratko osvrnuo i na hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Naš je nogometaš prošlo ljeto došao u Inter iz Wolfsburga koji je inkasirao 16 milijuna eura odštete. U početku je Perišić imao manjih problema s prilagodbom i bio je na meti kritika talijanskih medija, ali u drugom dijelu sezone je ‘eksplodirao’ i na kraju je na kontu ima devet pogodaka i šest asistencija u 37 nastupa.

‘Nisam sumnjao u njega’

Dobru je formu donio i u hrvatsku reprezentaciju, pa je tako na netom završenom Europskom prvenstvu bio naš ponajbolji igrač. Postigao je pogodak u remiju protiv Češke (2-2), dok je u pobjedi protiv Španjolske (2-1) bio strijelac i asistent. I ne čudi stoga da je privukao pažnju brojnih klubova, pa Interu neće biti lako zadržati ga u svojim redovima.

“Perišić je odigrao dobro na Euru, ali u to nisam ni sumnjao. Na početku ste ga svi kritizirali, a sada ga svi žele”, kratko je prokomentirao Mancini na konferenciji za novinare.

Povratak na Net.hr