OCAJ HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: / 'Ne znam zasto su se okomili na mene'

8.3.2015.
13:55
VOYO logo

Gosti su se zalili na tri nedosudena jedanaesterca, a dvije su sporne situacije bile upravo na Kramaricu. Kramarica i loptu u prvom slucaju je pokupio vratar Hart, a u drugoj situaciji ga je Fernando faulirao u kaznenom prostoru, ali je sudac pokazao na slobodan udarac izvan sesnaesterca. Kada tome dodamo da je donedavni napadac Rijeke jos triput od dolaska u Premierligu bio u situacijama u kojima je 'mirisalo' na penal, a protiv Tottenhama je dobio i zuti karton zbog simuliranja, jasno je njegovo cudenje i nezadovoljstvo.

"Ne znam zasto su se bas na mene okomili. Mislim, nije da sam ja sad neki problem, tako je ispalo. Ne bih mozda isao tako daleko pa rekao da je bilo pet takvih situacija, ali tri su penala bila ocita. Cista! Ona dva mogu nekako oprostiti, rekao bih da se igra cvrsce u Engleskoj, pa se na to jednostavno moram naviknuti. Ali, tri jedanaesterca su bila sasvim ocita", prenose Kramariceve rijeci Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2fr9pz

A dok naseg nogometasa muce nedosudeni penali, njegov Leicester je sve dalje od spasa. Na posljednjem je mjestu premierligaske ljestvice, sedam je bodova udaljen od sigurne zone, a posljednju je pobjedu ostvario jos 10. sijecnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo