OBJAVLJENE CIJENE ULAZNICA: / Želite gledati LP? Nema problema, ali morat ćete duboko potegnuti u džep

Image

Hrvatski prvak Dinamo objavio je cijene ulaznice za nadolazeće susrete u Ligi prvaka u skupini H za susrete protiv Juventusa, Seville i Lyona.

31.8.2016.
12:55
VOYO logo

Tako će navijači modrih koji žele prisustvovati susretima u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju moći će kupiti pojedinačne ulaznice ili paket ulaznica. Što se tiče paketa ulaznica, njihova cijena se kreće od tribine zapad dolje za 800 kuna, do paketa za tribinu istok za 650 kuna i tribine sjever za 500 kuna. Cijene za članove kluba su nešto jeftinije. One se kreću od 640 kuna za zapad, pa do 520 kuna za istok i 400 kuna za sjever.

Pojedinačne ulaznice od 300 kuna, do 200 kuna

Pojedinačne ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 300 kuna za tribinu zapad dolje, do 250 kuna za istok, odnosno, 200 kuna za sjever.Cijene za članove kluba biti će u rasponu od 240 kuna za zapad 240 kuna, 200 kuna za istok i 160 kuna za sjever.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

MAMIĆ VS ŽUŽULI: Nekad veliko rivalstvo pretvorilo se u odličnu poslovnu suradnju

Početak prodaje ulaznica je 24 rujna (subota), a moći će se kupiti od 10 do 19, a moći će se kupiti na Ticket pointu na stadionu Maksimir. Na dan utakmice Lige prvaka prodaja će se vršiti do 21 i 30, znači do poluvremena.

Važno za napomenuti je i da će prodaja pojedinačnih ulaznica i paketa ulaznica bit će personalizirana te će prilikom kupovine biti potrebno predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, putovnica ili zdravstvena iskaznica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Online prodaja paketa ulaznica počinje također 7. rujna ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo