Obiteljska tragedija slavnog srpskog reprezentativca

Kako javlja agencija Srna, otac proslavljenog srpskog reprezentativca Save Miloševića smrtno je stradao tijekom obiteljske svađe. Ubio ga je nogometašev djed zbog neriješenih imovinskih pitanja.

11.6.2011.
21:16
VOYO logo

Obiteljska tragedija se dogodila u selu Glavičice u općini Bijeljina, a osoba koja je počinila ubojstvo već se nalazi u pritvoru. Cijela je svađa počela i tragično završila zbog neriješenih pitanja oko imovine.

Prema izvještaju srpske agencije Srna, djed Save Miloševića se sukobio sa svojim sinom, odnosno nogometaševim ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usred žestokog obračuna stariji je muškarac ušao u kući i vratio se s puškom M-48 te mlađem muškarcu pucao u prsa. Miloševićev otac preminuo je na putu prema bolnici, a djeda je odmah uhitila policija.

Proslavljeni srpski nogometaš je u izjavi za agenciju Tanjug zamolio sve da pokažu "obzirnost i humanost u ovim trenucima teške boli za njegovu obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš i njegovi rođaci dodatno su zamolili medija da "poštede obitelj i daju im dovoljno vremena da oporave od ove tragedije".

Bivši srpski reprezentativac skupio je čak 102 nastupa za svoju domovinu i postigao 37 golova. Tijekom karijere je igrao u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji noseći dres Aston Ville, Zaragoze, Espanyola, Celte, Osasune i Parme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104120435006 arti-201103300647006 arti-201103160377006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo