O statusu Olića progovorio i prvi čovjek Bayerna

'Zainteresirani smo za produljenje ugovora Ivici Oliću', priznao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u razgovoru za njemački sportski magazin Kicker.

20.2.2012.
14:51
VOYO logo

"Vjerujem da će Ivica Olić i Daniel van Buyten, kojima s krajem sezone istječe ugovor, ostati i dalje s nama. Obojica imaju želju za ostankom, a radi se o nogometašima izuzetnog karaktera", naglasio je prije 30-ak godina dvaput najbolji europski nogometaš u izboru France Footballa, danas prvi operativac najtrofejnijega njemačkog kluba.

U istom je intervjuu Rummenigge govorio o pregovorima koje vodi s dvojicom ponajboljih klupskih nogometaša: Arjenom Robbenom i Marijem Gomezom. Obojici važeći ugovor istječe 30. lipnja iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam pesimist, mislim da ćemo pronaći rješenje s Robbenom. Naš sportski direktor Christian Nerlinger i nogometašev otac Hans već su počeli pregovore. Također sam dugoročno optimističan glede ostanka Marija Gomeza. I on, kao i Robben, žele karijeru nastaviti u Münchenu", vjeruje Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ivica Olić u Kickeru nije ocijenjen za sedamnaest minuta igre u ogledu Freiburga i Bayerna (0:0). Od hrvatskih nogometaša opet je najbolje ocijenjen Vedran Ćorluka. On je za svoju predstavu ocijenjen trojkom. Recimo da je Bayer uvjerljivo došao do tri domaća pobjeda svladavši Augsburg 4:1.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hwG3sLTJFzluVu0p
szólj hozzá: Schalke 4 Wolfsburg 0 Highligh

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istu ocjenu (3) je dobio Boris Vukčević za Hoffenheim. Njegova je momčad remizirala s Mainzom još u petak (1:1), a napadač Hoffenheima Srđan Lakić je dobio ocjenu 4.5. Mladen Petrić je u domaćem porazu Hamburga od Werdera (1:3) postigao jedini pogodak za svoju momčad što mu je ujedno bio jubilarni 50. u Bundesligi. Za svoju je igru dobio ocjenu 3.5, dok je istu zavrijedio Ivo Iličević koji je za Hamburg igrao tijekom drugog dijela.

Istih 3.5 je dobio i kapetan Herthe Andre Mijatović. Hertha je, inače, u Berlinu poražena od prvaka Borussije Dortmund s 1:0. Među slabijima su bili Mario Mandžukić (4.5, Schalke - Wolfsburg 4:0) i Mato Jalalo (5, Nürnberg - Köln 2:1). Nogometaši Seville u subotu su, u srazu 24. Primerina kola, na svom Sanchez Pizjuanu pobijedili Osasunu 2.0. Ozljede su pretrpjela trojica prvotimaca: Ivan Rakitić, Gary Medel i Jose Antonio Reyes...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je osjetio neugodnu bol u području prepona, s desne strane. Zbog toga je u nedjelju trenirao samo u dvorani. Odigrao je u subotu inače svih 90 minuta.

Strijelac vodećeg pogotka za domaće i ponajbolji njihov igrač u toj utakmici, Čileanac Gary Medel, završio je utakmicu šepajući. Istegnuo je mišiće u zadnjoj loži i, posljedično, u listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno, Reyes je napustio igru u 65. minuti zbog bolova u predjelu ključne kosti.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike