O anegdoti iz Hajdukove svlačionice bruji cijeli Split!

Hajdukov v.d. sportskog direktora Milo Nižetić pokušao je prije puta na pripreme u Tursku nagovoriti mladog Josipa Radoševića da potpiše ugovor, pa ga je nazvao.

26.1.2012.
20:57
VOYO logo

"Ajde, bilo bi ti pametno da potpišeš, vidi s ocem, možemo se dogovoriti", počeo je Milo.

"Ma, o čemu govorite, ja sam odavno raskrstio s vama", odgovorio je Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O čemu govoriš, još možeš potpisati ugovor i otputovati u Tursku", uvjeravao je Nižetić.

"Ma, koja Turska, ja sam u Solinu", uzvratio je Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek u tom trenutku v.d. sportskog direktora je shvatio da priča s pogrešnim Radoševićem. Nazvao je Božu, vratara s kojim su bijeli raskinuli ugovor još ljetos, ali mu je broj ostao memoriran u mobitelu. Pa je o svojoj pogrešci pričao u svlačionici. Naravno, priča se proširila 'brzinom munje'.

Inače, junior Josip Radošević zaista nije otputovao u Tursku, još uvijek pregovara. Svakome se može dogoditi, pa tako i Nižetiću, nije mu za zamjeriti. Ali, i ta sličica zorno oslikava stanje u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači se prije puta na pripreme bune jer im je oduzet novac za darovane dresove, ne zna se koliko je kome što uplaćeno, a novac za plaće posudio je član Nadzornog odbora Jako Andabak.

Iz Danske je Nikola Sarić poručio da mu nisu ni rekli da je višak i da može ići, slično je bilo i s Lušticom, koji je došao iz Australije spreman za pripreme. Ali trenira na Marjanu s desetak onih na koje Hajduk ne računa. I koje ne plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tjerali su me u Izrael i da im oprostim dugovanja. Da nije bilo roditelja i ušteđevine iz Liverpoola, ne bih imao što jesti", bijesan je Sarić.

Na pripremama u Antalyji bijelima se priključio Mato Neretljak. Doletio je iz J. Koreje, zadužio svoj dres s brojem 23 i krenuo s treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo