BURAN DAN NA POLJUDU / Novinari iznenadili trenera Hajduka neobičnom gestom, a on se požalio na veliki problem: 'Moram o tome razmišljati'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk će biti znatno oslabljen u idućem kolu

20.4.2022.
23:04
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

"Moji igrači su pravi heroji“, ponosno je nakon pobjede od 1-0 protiv Dinama na Poljudu, u zaostaloj utakmici devetoj kola Prve HNL, govorio trener Hajduka Valdas Dambrauskas. Ovom pobjedom Hajduk se približio vodećem dvojcu na prvoligaškoj ljestvici. Dinamo sada ima 66 bodova, Osijek 64, a Hajduk 62.

"Imali smo puno planova prije ove utakmice, ali sve se na kraju svodilo na to da moramo pobijediti. I uspjeli smo u tome. Svaka čast mojim igračima, ja znam da bi oni i poginuli da je trebalo na terenu. Bili smo bolji, ali već sada razmišljam o sljedećoj utakmici. Čeka nas teška utakmica kod Slaven Belupa jer nećemo imati Kalinića i Livaju. No, moramo pobijediti jer će u protivnome ovo slavlje protiv Dinama postati nevažno. Ponovit ću još jednom. Ostalo nam je pet utakmica do kraja, a to je pet finala za nas“, rekao je litavski stručnjak za Arenu Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako javlja Dalmatinski portal, Dambrauskas je dočekan velikim pljeskom u novinarskom salonu poljudskog stadiona gdje je održao konferenciju za medije.

Image
Foto: Milan Sabic, Pixsell

Dambrauskas i Kopić

Problem s Livajom i Kalinićem

"Spavat ću dobro. Danas je bio uistinu velik dan za nas. Bili smo bolja momčad, preuzeli više rizika, pritiskali, uistinu sam ponosan na svoju momčad. Sačuvali smo praznu mrežu što dosta govori. Sve smo ostavili na terenu, što je dobro, ali moram razmišljati o sljedećoj utakmici, gdje počinje pravi pritisak, s obzirom na kartone i ozljede koje smo zaradili. Sljedeća utakmica će biti najteža", kazao je. U idućem kolu Hajduk igra sa Slaven Belupom. Za taj susret bit će oslabljeni jer zbog tri žuta kartona ne mogu računati na Livaju i Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek mogu ponavljati da nećemo tražiti opravdanja. Počet ćemo utakmicu s 11 igrača, moramo početi jednakim intenzitetom i željom kao danas, igrači koji će zauzeti njihova mjesta moraju odigrati najbolje moguće", poručio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo