NOVI ZAOKRET U SLUČAJU IVANA RAKITIĆA: / Vatreni sve dogovorio s velikanom, uskoro će definitivno napustiti Barcelonu?

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac neće još dugo biti na Camp Nou

4.9.2019.
10:23
AFP
VOYO logo

Mnogo toga napisano je ovog ljeta o igračkoj budućnosti IvanaRakitića. Selili su ga mediji u Pariz, a potom i u Torino, no na kraju je ostao u Barceloni. Dan nakon završetka prijelaznog roga Mundo Deportivo je objavio da je nakon utakmice s Osasunom ove subote zatražio od vodstva kluba da ispregovaraju njegov transfer u Juventus.

Veliki je to zaokret u odnosu na ono što je govorio proteklih mjeseci, a to je da ne namjerava s Camp Noua. Međutim, stvari su se promijenile kada je postalo jasno da više neće biti jedan od ključnih igrača ErnesteaValverdea. Slaganje momčadi po principu Hrvat i ostala desetorica je prošlost. Rakitić je sva tri prvenstvena kola započeo s klupe, a dobio je priliku samo u prvom. To je kod njega upalilo alarm i zbog toga se navodno predomislio i u zadnji tren zatražio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu se uspjeli dogovoriti

On je prema pisanju talijanskog novinara Fabrizija Romana propao jer ga Juve nije mogao platiti, a Barcelona nije pristala na dogovor koji bi uključivao razmjenu igrača. Jedini koji im je dolazio u obzir bio je FedericoBernardeschi, ali Juve se nije bio spreman rastati od krilnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Italiji se sada pojavila informacija prema kojoj Juve ne odustaje od Hrvata i da će se vjerojatno vratiti po njega u siječnju. Tuttosport tvrdi da je Rakitić već dogovorio osobne uvjete s Juventusom te se u Torinu nadaju da će im se veznjak priključiti iduće godine.

Naglašavaju i to da je idealan za Sarrijevu taktiku koja uključuje visoki presing i kratka dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac stigao je u Barcelonu iz Seville 2014. godine. Osvojio je četiri naslova španjolskog prvaka i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo