'Znam, vi biste da dovedem novog Ibrahimovića, hahaha'

'Mijenjat ćemo neke stvari. Hajduk neće, kao do sada, dovoditi igrače, a da ih nitko nije pogledao. Skautiranje novih igrača svakako je nešto što ćemo raditi drugačije nego prije.

17.6.2013.
11:42
VOYO logo

Nakon što je odgledao dva treninga Hajduka i upoznao igrače, članove stručnog stožera i djelatnike kluba, na Poljudu je i službeno predstavljen novi sportski direktor Jens Andersson.

"Za mene je Hajduk veliki izazov i priznajem bilo je to za mene veliko iznenanađenje kada me nazvao predsjednik Brbić i najavio mi želju da im dođem osmisliti stručni rad. Nisam dugo razmišljao, od prvog kontakta do mog dolaska prošla su tri do četiri tjedna. Znam da je Hajduk veliki klub u posebnoj situaciji koja me posebno motivira i daje stimulans, treba brzo raditi, ali ja ne bih sad detaljnije govorio jer tek sam došao ovaj vikend. Čeka me puno posla. Najveći problem je novac. Svjestan sam da Hajduk treba hitno prodati nekolicinu igrača", kazao je Andersson za Sportske novosti i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mijenjat ćemo neke stvari. Hajduk neće, kao do sada, dovoditi igrače, a da ih nitko nije pogledao. Skautiranje novih igrača svakako je nešto što ćemo raditi drugačije nego prije. Želim vidjeti uživo svakog igrača prije nego što se dogovorimo o dolasku. Hajduk ima bogatu povijest, siguran sam da može imati i budućnost. Znam da se od mene očekuje puno, da Hajduk ima i navijače i okruženje koje nosi pritisak, ali to je dobro. Sretan je klub koji ima mnogo navijača. Tako sam radio i u Aiku, koji je najpopularniji klub u Švedskoj", kazao je Andersson, koji se na predstavljanju i našalio:

"Znam, vi biste da dovedem novog Ibrahimovića, hahaha... Moram dobiti bolju i jasniju sliku momčadi, pa onda konkretnije govoriti, nije važno odakle su igrači nego kakav nam igrač treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Goran Blažević, Lovre Kalinić, Dante Stipica

BRANIČI: Josip Elez, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Luka Lučić, Mario Maloča (c), Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Zoran Nižić, Mirko Oremuš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNI: Marko Bencun, Filip Bradarić, Mijo Caktaš, Steven Peter Luštica, Tonći Mujan, Mario Pašalić, Tino Sušić, Ivo Valentino Tomaš, Ivan Tomičić, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Goran Galešić.

NAPADAČI: Ivan Vuković, Ivan Jakov Džoni, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo