OPET U CENTRU PAŽNJE / Novi šou Josea Mourinha, na presicu doveo prevoditelja jer nije htio pričati talijanski

Image
Foto: Profimedia

Mourinho se osvrnuo i na to što je pod istragom Saveza jer je prije utakmice sa Sassuolom doveo u pitanje emocionalnu stabilnost suca Mattea Marcenara

4.12.2023.
8:57
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rome preokretom u drugom poluvremenu su kao gosti svladali Sassuolo sa 2-1 (0-1) u 14. kolu talijanskog prvenstva, a hrvatski reprezentativni stoper Martin Erlić skrivio je kazneni udarac iz kojega su gosti poravnali.

Image
NEVJEROJATNO /

Kaos na kraju spektakla. Kovačić, Haaland i ekipa bjesniji nego ikada: 'Koji ku*ac?! Od*ebi!'

Image
NEVJEROJATNO /

Kaos na kraju spektakla. Kovačić, Haaland i ekipa bjesniji nego ikada: 'Koji ku*ac?! Od*ebi!'

Sassuolo je poveo sredinom provog poluvremena golom Matheusa Henriquea (25), no u nastavku su se stvari okrenule kada je u 63. minuti isključen Baloco. S igračem više Roma je izborila kazneni udarac nakon starta Erlića na Kristensenu, a siguran izvođač za 1-1 bio je Dybala u 76. minuti. Konačni preokret dovršio je Kristensen u 82. minuti, njegov je udarac pogodio stopera domaćih Tressoldija i prebacio Consiglija te završio u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Rome Jose Mourinho napravio je šou na press konferenciji. On nije htio pričati na talijanskom rekavši da njegov talijanski "nije dovoljno uglađen". Govorio je na portugalskom, a uz njega je bio Romin klupski prevoditelj.

"Hvala direktoru Tiagu Pintu i ostatku vodstva kluba. Posljednjih nekoliko sati dobio sam podršku koju sam dobio kako bih radio svoj posao na pravi način. Momčad je igrala dobra i jako sam sretan zbog mojih igrača i navijača", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho se osvrnuo i na to što je pod istragom Saveza jer je prije utakmice sa Sassuolom doveo u pitanje emocionalnu stabilnost suca Mattea Marcenara.

 "Kad sam govorio o tome mislio sam na kvalitetu potrebnu za nastup na najvišem nivou", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo