NOVI ŠOK ZA NIZOZEMCA: / Napušta ga i pomoćnik?

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Ako ispadanje iz Lige prvaka nije bilo jasno upozorenje Louisu van Gaalu da nešto nije u redu s Manchester Unitedom, onda će mu vijest da bi ga Ryan Giggs uskoro mogao napustiti upravo to biti.

11.12.2015.
7:50
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Britanski Independent objavio je, naime, priču prema koj Swansea City želi legendarnog Velšanina za novog trenera i zamijenu za nedavno smijenjenog GaryjaMonka. Giggsu je, poznato je, namijenjena uloga osobe koja će za dvije godine, kada Van Gaalu istekne ugovor, preuzeti Manchester United.

Koliko će izdržati?

Međutim, isto tako nije poznato moželi Giggs toliko izdržati prije nego što krene u samostalnu trenersku karijeru, pogotovo što postoji mogućnost da Nizozemac produži ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik kluba HuwJenkins je, kako navodi Independent, dosta otvoren kada je u pitanju potraga za trenera. Htio je on u klub vratiti BrendanaRodgersa, ali ga je odbio. Dovođenje Giggsa bio bi u svakom slučaju izvrstan potez Swansea jer se radi o osobi koja je iskustvo skupljala uz AlexaFergusona, a činjenica da je Velšanin kupilo bi naklonost navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo