Novi skandal: Pale teške optužbe na račun Vatrenih!

Bivši predsjednik nogometnog kluba Corinthians, na čijem je stadionu igrana utakmica Brazil - Hrvatska iznio je teške optužbe na račun naših reprezentativaca nakon susreta.

13.6.2014.
22:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Porazbijali su stol u svlačionici i police po zidovima. Po podu je bila gomila vode, i u hodnicima kraj svlačionica bila je poplava. Taj dio unutrašnjosti stadiona izgledao je grozno, Hrvati su zaprljali sve što su mogli, tvrdi Sanchez. Ljudi koji čiste Corinthians Arenu morali su ostati satima duže nego što je bilo predviđeno kako bi očistili sav taj nered", izjavio je Andres Sanchez u razgovoru za Radio Bandeirantes.

No, iz hrvatskog tabora odmah je stiglo priopćenje koje demantira ove navode.

"Vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, "porazbijala cijelu svlačionicu", ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo iz razloga što na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama.

Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije je uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici", stoji u kratkom odgovoru HNS-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali