VELIKI IZOSTANAK / Novi problemi za Dalića: Poznata težina Kovačićeve ozljede

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na magnetskoj rezonanci evidentirane su manje lezija na vlaknima

13.11.2023.
17:42
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Image
KRENULO JE /

Vatreni se okupili: Pogledajte u kakvim izdanjima su igrači stigli u Zagreb

Image
KRENULO JE /

Vatreni se okupili: Pogledajte u kakvim izdanjima su igrači stigli u Zagreb

Vatrene prvo očekuje gostovanje kod Latvije u Rigi u subotu, 18. studenoga, a tri dana kasnije i domaći ogled s Armenijom. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u nedjelju je odlučio aktivirati pretpoziv veznjaku Torina Nikoli Vlašiću, a već ranije je isto učinio i sa pretpozivom Martina Baturine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bruno Petković neće biti s nama, vraća se u klub. Nažalost, sinoć je i Mateo Kovačić osjetio mišić pa neće doći danas i ostat će u Manchesteru da obavi danas pregled. To je peh koji nas je zadesio", rekao je izbornik na konferenciji za medije.

Poznata težina ozljede

Sportske novosti doznaju da je na magnetskoj rezonanci koju je Kovačić napravio u ponedjeljak prijepodne evidentirana manja lezija na vlaknima, ali dovoljna da iziskuje dva-tri tjedna pauze i terapija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se radi o obnovljenoj ozljedi koju je Kovačić imao u rujnu, morati će biti vrlo oprezan oko točnog datuma povratka na teren.

Podsjetimo, Kovačić je zbog istih problema u rujnu propustio oglede upravo protiv Latvije u Rijeci i Armenije u Erevanu te su mu tada trebala tri tjedna za oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je sigurno je da ga ponovno neće biti protiv Latvije i Armenije, a propustit će i klupske oglede protiv Liverpoola u Premiershipu i RB Lepiziga u Ligi prvaka. Mogao bi se vratiti za dvoboj s Tottenhamom, 3. prosinca na Etihadu.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo