VATRENI JE VRUĆA ROBA / Novi preokret u Brozovićevom slučaju. Evo gdje bi ponajbolji hrvatski nogometaš trebao nastaviti karijeru

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Proteklih se dana pisalo kako su pregovori između Hrvata i Intera bili neuspješni

18.11.2021.
8:10
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Marcelo Brozović, još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. Brozoviću na kraju ove sezone istječe ugovor s Interom i već se tjednima spekulira o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Brozovića navodno traže Manchester United, Tottenham, Newcastle, PSG, Barcelona i još poneki europski velikan, ali još uvijek se u igri nalazi i Inter, njegov matični klub. Proteklih se dana pisalo kako su pregovori između Hrvata i Intera bili neuspješni, ali na kraju je, izgleda, ipak došlo do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović

Nova runda

Naime, ugledni ekspert za transfere, Fabrizio Romano, kao i Gazzetta dello Sport, javljaju kako je ipak došlo do nove runde pregovora između Brozovića i kluba. Do sada je najveći problem za Inter predstavljala Marcelova plaća jer Hrvat navodno, prema Tuttosportu, traži između 6.5 i sedam milijuna eura po sezoni. To je otprilike dvostruko više nego što sada zarađuje i Talijani pišu kako mu Inter, koji ima velikih financijskih poteškoća, ne može toliko dati.

Gazzetta pak piše kako je Inter na koncu ipak krenuo u novu rundu pregovora jer trener Simone Inzaghi u Brozoviću vidi ključnog igrača i za njega nema zamijene, no ne ističu da će mu ispuniti tražene uvjete, tako da bi i ova runda vrlo lako mogla biti neuspješna za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo