OVO VIŠE NIJE NORMALNO / Novi preokret oko Marcela Brozovića, saga se nastavlja: Talijani jutros poludili na bezobraznu odluku Saudijaca

Image
Foto: Profimedia

Tijekom dana pregovori Intera i Al-Nassra bili su zapeli

30.6.2023.
23:27
Profimedia
VOYO logo

Iz dana u dan, maltene iz sata u sat mijenjaju se vijesti o Marcelu Brozoviću, a najnovija glasi - pregovori saudijskog Al Nassra i milanskog Intera, koji su jutros prekinuti, ipak su nastavljeni tijekom petka, a očekuje se da bi do kraja tjedna mogao biti postignut i konačni dogovor.

Image
NASTAVAK DRAME /

Nevjerojatan preokret u već dogovorenom poslu: Brozoviću iznenada propada transfer karijere?!

Image
NASTAVAK DRAME /

Nevjerojatan preokret u već dogovorenom poslu: Brozoviću iznenada propada transfer karijere?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To piše u petak navečer najpoznatiji talijanski insider za transfere i jedan od najuglednijih nogometnih novinara današnjice Gianluca Di Marzio na svom siteu.

Tijekom dana pregovori Intera i Al-Nassra bili su zapeli. Saudijski klub je, naime, snizio ponudu za hrvatskog veznjaka na što su se Talijani samo nasmijali i digli sa stola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda kompanije iz Saudijske Arabije za nogometaša Intera bila je teška 23 milijuna eura, no u posljednjih nekoliko sati tražili su promjenu uvjeta. Inter je tu ponudu prihvatio, ali su Saudijci onda iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi). Inter je tu ponudu odbio i prekinuo pregovore...

Osim toga, Brozović je sam tražio otpremninu od Nerazzurra za transfer. Sada je Al-Nassr predstavio novu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Marzio je sinoć pisao da je Brozović taj koji je zapravo zakomplicirao situaciju. Naime, hrvatski je veznjak navodno od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr, budući da se cijelo vrijeme činilo kako je Inter taj koji želi da Brozović ode u Saudijsku Arabiju, a ne sami igrač.

Interu naravno ne pada na pamet isplatiti Brozovića budući da ga prodaju baš zato što nemaju novaca. Za spomenuti kako čitavu sagu iz prikrajka prate ljudi iz Barcelone koji Hrvata žele na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GLEDAJTE UŽIVO BKFC 46 EVENT U SUBOTU, 1. SRPNJA OD 21:00 SAT, EKSKLUZIVNO NA PLAY Premiumu!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo