obiteljski razlozi / Novi potresi na Poljudu: Predsjednik Hajduka iznenada podnio ostavku!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Huljaj je na čelnoj poziciji splitskog kluba proveo tek nešto više od sedam mjeseci, a Bili su sad u potrazi za novim predsjednikom

18.2.2019.
17:16
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je za 17 sati sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je predsjednik splitskog kluba Jasmin Huljaj podnio ostavku.

Zanimljivo, mediji u Hrvatskoj dobili su poziv 45 minuta uoči presice, nitko nije znao čemu je riječ, a uz Huljaja pred novinarima se pojavio i prvi čovjek Nazdornog odbora Benjamin Perasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je trenutak koji nije jednostavan ali je došao moment za koji smo se nadali da će biti ovakav. Na prvoj sjednici no 5. sjiečnja, predsjednik Uprave nas je upoznao s činjenicom da da se ne vidi u Hajduku i nogometnom biznisu iz osobnih razloga. To je postalo službeno na našoj drugoj sjednici 28. siječnja. Od početka smo složili jedan prijateljski odnos. Mi smo se dogovoorili u interesu kluba da na najbolji način odradimo prijelazni rok. Htjeli smo sačekati prva tri kola. S obzirom na situaciju i potrebu predsjednika da ode raspisati javni natječaj koji će se rapisati sutra, trajat će osam dana. U najkraćem roku ćemo razovarati s kandidatima i donijeti odluku.. Predsjednik Huljaj ostaje ovdje, sutra se nastavlja kolegij i nikakvih problema između nas nema. Koliko god nam je žao što se ne nastavlja suradnja, ona će se nastaviti na navijačkom dijelu. U biranju kandidata gledat ćemo prvenstveno ljude koji neće razmišljati o smjenama trenera i dovođenju svojih ljudi", rekao je u uvodu Benjamin Perasović.

"Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon 6 mjeseci rada u Hajduku. Obiteljska situacija je isto doprinijela u donošenju odluke. Zajedno radimo na jednoj dobroj tranziciji. Napravili smo dobar prijelazni rok i posložili smo dosta toga u klubu. Stalo mi je da se tako nastavi i dat ću sve od sebe da u suradnji s NO i novim predsjednikom napravimo što bolju tranziciju. Na nama je odgovornost da se to provede. Puno je pozitivnih trenutaka trenutno u klubu. I dalje ću kao navijač i veliki lobist u poslovnom svijetu predstavljam klub. I dalje ću podržavati Hajduk, bit ću na raspolaganju novom predsjedniku. Bit ću dostupan za savjet i podršku. Koliko je god ovo za mene stresno, ja sam ponosan na sve ljude s kojima sam surađivao u posljednjih šest mjeseci", ispričao je Huljaj novinarima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huljaj je tako na čelnoj poziciji splitskog kluba proveo tek nešto više od sedam mjeseci, a Bili su sad u potrazi za novim predsjednikom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo