NOVI DALIĆEV ADUT BRILJIRAO ODGOVOROM NA NEZGODNO PITANJE: / Iza njega je nekoliko teških tjedana, ali...

Image
Foto: Profimedia

Profesionalac sam, naravno da nisi sretan kada ne igraš, ali uvijek sam spreman i kada šef kaže da igram

25.8.2019.
17:43
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni lijevi bek Borna Barišić u nedjelju je zabio fantastičan gol s nekih 25 metara za svoj Glasgow Rangers u gostima kod St. Mirrena. Bio je to pogodak za 1:0 pobjedu škotskog velikana u ligaškom susretu. Borna je, tako, postigao jedan od najljepših golova u karijeri.

"Poseban trenutak za mene, zabio sam gol i sretan sam zbog toga, a još sam zadovoljniji jer smo i pobijedili, uzeli smo tri boda s vrlo teškog gostovanja. Bilo je jako teško u ovoj utakmici, posebno zbog vremena, ali gdje god dođemo svi igramo sa sto posto protiv nas, nikada nije lako, ali najvažnije je da uzmemo ta tri boda, kao što sam rekao već", rekao je Barišić nakon utakmice, prenosi službeni Rangers na Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme nije bio u početnom sastavu kod Stevena Gerrarda

Image
BARIŠIĆ MAJSTORIJOM BACIO NAVIJAČE U TRANS: /

Zabio golčinu s 25 metara

Image
BARIŠIĆ MAJSTORIJOM BACIO NAVIJAČE U TRANS: /

Zabio golčinu s 25 metara

U posljednje vrijeme Hrvat nije bio u početnom sastavu kod Stevena Gerrarda pa mu je ovaj pogodak stoga od velikog značaja. Bilo je to teških nekoliko tjedana za njega, istaknuo je novinar koji je s njim napravio razgovor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Profesionalac sam, naravno da nisi sretan kada ne igraš, ali uvijek sam spreman i kada šef kaže da igram, spreman sam iskoristiti priliku."

Zlatko Dalić zvao ga ponovno u reprezentaciju

Zlatko Dalić zvao ga je ponovno u reprezentaciju. Osim kvalifikacija za Euro 2020. i utakmica u Slovačkoj i Azerbajdžanu, pred Barišićem su i važne utakmice protiv varšavske Legije i Old Firm protiv najvećeg rivala, Celtica. Borna je postao važna i stalna karika u reprezentaciji Hrvatske, a u Glasgow Rangersima se bori za minutažu i poziciju u momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi puno znači, uvijek mi je čast igrati za reprezentaciju. Imamo teške utakmice u Slovačkoj i Azerbajdžanu, nadam se da će ovo razdoblje biti odlično i za Rangerse i za mene i za reprezentaciju. Igramo protiv Legije i Celtica, to je velika stvar za mene, za sve nas, ali u Rangersima je svaka utakmica velika utakmica. Mentalitet je takav da u svakoj utakmici ideš na pobjedu i nadam se da će ovo biti jako dobar tjedan za nas", kaže Barišić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo