NOVI BUFFON OSJETIO ČARI PROFESIONALIZMA: / Ultimatum Donnarummi, prijeti mu propuštanje sljedeće sezone

Image
27.5.2017.
11:19
VOYO logo

Vezan je Donnarumma za klub sa San Sira ugovorno još samo za sljedeću sezonu, a odličnim partijama stekao je mnogo bogatih obožavatelja koji bi ga rado vidjeli u svojim klubovima. Budući da je tek u veljači napunio 18 godina postojale su pravne zapreke da ga Milan kao maloljetnika veže za sebe na dulje vrijeme stoga mu ugovor uskoro dolazi svom kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori sa njegovim agentom Minom Raiolom, inače čovjekom koji brine o karijeri i Paula Pogbe i Zlatana Ibrahimovića, su u tijeku i Milan svom golmanu koji trenutačno zarađuje 250,000 eura nudi novi ugovor prema kojem bi mu prihodi bili između 3 i 3,5 milijuna eura po sezoni. Football Italia prenosi navode talijanskih medija prema kojima bi Donnarumma, odbije li potpisati produljenje do 30. lipnja mogao cijelu sljedeću sezonu provesti na tribinama.

Najjači manchesterski klubovi United i City zainteresirani su za njegovo dovođenje. United ga vidi kao golmana koji će nadomjestiti mogući odlazak Davida de Gee u Real Madrid, a City je i daleko konkretniji. Navodno i spreman ponuditi 70 milijuna eura za njegovo dovođenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo