MANDŽUKIĆ SPREMAN NA SVE KAKO BI PRESELIO NA OLD TRAFFORD: / Njegov novi potez najbolji je dokaz

Image
Foto: Profimedia

Nekadašnji hrvatski reprezentativac radi sve što može kako bi potišao iz Juventusa

23.10.2019.
16:41
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić radi na transferu u engleskog giganta Manchester United. To se može zaključiti po priči koju je objavio britanski tabloid The Sun, a u kojoj stoji da je Mandžukić pristao na manje financijske zahtjeve.

Umjesto na tjednu plaću od 350 tisuća funti, koliko su Mandžukićevi predstavnici tražili ranije, nekadašnji hrvatski reprezentativac sada traži upola manje, 170 tisuća funti, kako bi došao u Manchester u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogao bi biti ključan'

"Njegovi predstavnici su u kontaktu s klubom i spremni su promijeniti zahtjeve. U ugovor će biti uključeni i drugi bonusi te se čini da bi se transfer sada mogao ostvariti", piše The Sun pa zaključuje: "Njegovo iskustvo moglo bi biti ključno za mklade igrače u momčadi. Uz to je i dokazani golgeter."

Hrvatski napadač u siječnju će gotovo sigurno poslije četiri godine napustiti Juventus. Iako je početkom godine potpisao novi ugovor promjena na klupi utjecala je na njegov status i izgubio je mjesto u momčadi. Novi trener Stare dame Maurizio Sarri odlučio je vratiti u život svog miljenika Gonzala Higuaina i to je presudilo bivšem Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Allegrija?

Ljetos je bio nadomak transfera u Manchester United, ali je posao propao u posljednji tren. Nakon toga otvorila se opcije selidbe u Katar, međutim bivši Vatreni odbio je sve ponude iz te zemlje.

Spominjalo se i da bi u Manchester United mogao stići i Mandžukićev trener iz Juventusa, Max Allegri, s kojim je imao izvrstan odnos, ali sada The Sun piše da od toga gotovo sigurno neće biti ništa jer su klupski čelnici odlučili dati još vremena sadašnjem treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru unatoč tome što ove sezone bilježi loše rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo