Play ponuda

NOVA ANA SASSO: / Pogledajte kako je seksi plavuša odvukla pažnju hajdukovcima

shimmer fallback

Hajdukovci ne posustaju. U nastojanju da na svaki način napune blagajnu posljednjih su mjeseci promovirali čitav niz proizvoda pod klupskom etiketom, od piva preko jogurta, pa čak do boje za fasadu

8.4.2015.
13:31
Play ponuda

Glavni glumci u spotu su nogometaši Hajduka Dante Stipica, Nikola Vlašić i Sandro Gotal, kao i njihov donedavni suigrač Jean Kouassi, ali svakako najljepši dio reklame je seksi plavuša Marija Milić. Autor spota je Milan Latković, redatelj koji je završio Umjetničku Akademiju u Splitu, a poznat je po uspješnoj suradnji s grupom 'Dječaci'.

"Ideja je bila da se referiram na staru, prepoznatljivu reklamu za Pipi s Anom Sasso u glavnoj ulozi i da je spojim s Hajdukom te da bude simpatična i navijačima. Kako su nogometašima njihove noge najvredniji alat, snimio sam ih kako se dobacuju staklenom bocom udarajući je nogama gdje drugdje nego u plićaku na Bačvicama. U priču naravno ulazi i zgodna cura koja odvlači pozornost igračima i koju onda selimo na stadion kako bi upotpunila ispijanje svog omiljenog pića navijajući za svoj klub", izjavio je Latković za klupsku internetsku stranicu.

Hajdukov direktor marketinga Aljoša Bašić je dodao:

"Potaknuti vrhunskim rezultatima koje smo u ovih 12 mjeseci ostvarili s osvježavajućim pićem Pipi Hajduk limunada, a to je 500.00 kuna izravne dobiti Hajduku, odlučili smo napraviti još jedan iskorak, a to je reklamni spot koji je klub producirao."

Play ponuda
Play ponuda