NOVA ANA SASSO: / Pogledajte kako je seksi plavuša odvukla pažnju hajdukovcima

Hajdukovci ne posustaju. U nastojanju da na svaki način napune blagajnu posljednjih su mjeseci promovirali čitav niz proizvoda pod klupskom etiketom, od piva preko jogurta, pa čak do boje za fasadu

8.4.2015.
13:31
VOYO logo

Glavni glumci u spotu su nogometaši Hajduka Dante Stipica, Nikola Vlašić i Sandro Gotal, kao i njihov donedavni suigrač Jean Kouassi, ali svakako najljepši dio reklame je seksi plavuša Marija Milić. Autor spota je Milan Latković, redatelj koji je završio Umjetničku Akademiju u Splitu, a poznat je po uspješnoj suradnji s grupom 'Dječaci'.

"Ideja je bila da se referiram na staru, prepoznatljivu reklamu za Pipi s Anom Sasso u glavnoj ulozi i da je spojim s Hajdukom te da bude simpatična i navijačima. Kako su nogometašima njihove noge najvredniji alat, snimio sam ih kako se dobacuju staklenom bocom udarajući je nogama gdje drugdje nego u plićaku na Bačvicama. U priču naravno ulazi i zgodna cura koja odvlači pozornost igračima i koju onda selimo na stadion kako bi upotpunila ispijanje svog omiljenog pića navijajući za svoj klub", izjavio je Latković za klupsku internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukov direktor marketinga Aljoša Bašić je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potaknuti vrhunskim rezultatima koje smo u ovih 12 mjeseci ostvarili s osvježavajućim pićem Pipi Hajduk limunada, a to je 500.00 kuna izravne dobiti Hajduku, odlučili smo napraviti još jedan iskorak, a to je reklamni spot koji je klub producirao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo