VIDEO: / Polijevali se šampanjcem jer dolaze Modriću!

Alcoyano izvukao je u španjolskom Kupu madridski Real, a nogometaši tog trećeligaša tu vijest su proslavili kao da su osvojili Ligu prvaka.

19.10.2012.
17:20
VOYO logo

Kakvo slavlje! Alcoyano je u španjolskom Kupu izvukao madridski Real, a nogometaši tog niželigaša su eruptirali od sreće kada su vidjeli ždrijeb. Kuglice su spojile trećeligaša i španjolskog prvaka, a kako se radi o 4. kolu prolaz u daljnju fazu izborit će bolja momčad iz dvije utakmice.

Nema sumnje, Real je apsolutni favorit, ali u Alcoyu su oduševljeni što im stiže 'kraljevski klub', a uzvrat će igrati i na Santiago Bernabeu. Prva utakmica na rasporedu je krajem listopada, dok je uzvrat krajem studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je u Španjolskoj ždrijeb Kupa dirigiran, sedam predstavnika u euro-kupovima izvuklo je nominalno sedam najslabijih suparnika. Tako će Barcelona igrati s nekoć jakim Alavesom, Llagostera je izvukla Valenciju, dok je Cacereño suparnik Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je trećeligaš Mirandes uspio dogurati čak do polufinala, a pritom su izbacili tri prvoligaša - Espanyol, Villarreal i Racing. Isti san imaju i Alcoyanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo