PROMETNO JE NA POLJUDU / Njemački velikan zagrizao za još jednog igrača Hajduka: Napušta li Splićane važan član prve postave?

Image
Foto: PIXSELL

Prošle je sezone nastupio 39 puta (samo Livaja ima više nastupa) u kojima je postigao sedam golova i upisao još pet asistencija. Kako će se rasplesti ova situacija ovisi i o samom igraču, a znakovito je da HSV i Hajduk već 29. lipnja u sklopu austrijskih priprema igraju prijateljski ogled

21.6.2022.
8:47
PIXSELL
VOYO logo

Prijelazni rok je tek na početku, a u Hajduku kao i ostatku HNL-a se puno toga događa. Split su već ranije napustili Ferro i Nikola Katić, Josip Posavec je sporazumno raskinuo ugovor, a Toni Borevković je stigao iz portugalske Vitorije.

Hajdukovci su također otišli u nedjelju na pripreme u Austriji no na Poljudu se i dalje radi punom parom. Traže se pojačanja na sve strane, a iz Njemačke stižu informacije kako je Emir Sahiti na meti nekadašnjeg prvaka Europe, a sada ambicioznog drugoligaša HSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

Image
Bomba s Poljuda /

Hajduk doveo teškaša vrijednog 3 milijuna eura, navijači oduševljeni: Pratio ga i Dinamo

HSV1887tv navodi kako prema njihovim informacijama pregovori oko Sahatijevih usluga traju te da su klubovi blizu dogovori. Odnosi dvaju klubova posljednjih godina su sve bolji. Naime, klub s Poljuda je HSV-u prvo poslao na posudbu, a potom prodao Maria Vuškovića. Bijeli su na perspektivnom stoperu zaradili ukupno 4.2 milijuna eura.

Važan kotačić Hajduka

Što se tiče Emira Sahitija, ne navodi se cijenu za koju bi hitronogo krilo eventualno otišlo u Njemačku. Ovaj 23-godišnji Kosovar prema Transfermarktu vrijedi 1.5 milijuna eura no za pretpostaviti je da ga Hajduk ne bi pustio za taj iznos. Naime, Sahitiju je cijena u zadnjih godinu i pol narasla čak deset puta, a iako je pokazivao vrlo dobre partije kroz cijelu sezonu ostaje dojam kako još uvijek nije pružio svoje najbolje partije u Hajdukovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone nastupio 39 puta (samo Livaja ima više nastupa) u kojima je postigao sedam golova i upisao još pet asistencija.
Kako će se rasplesti ova situacija ovisi i o samom igraču, a znakovito je da HSV i Hajduk već 29. lipnja u sklopu austrijskih priprema igraju prijateljski ogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo