Njegova politika ne donosi rezultate, ali on ne odustaje

Arsene Wenger ne odustaje od svoje politike kupovanja mladih igrača, a sljedeći igrač koji bi trebao stići u Arsenal je 17-godišnje krilo Southamptona Alex Oxlade-Chamberlain.

30.6.2011.
11:53
VOYO logo

Oxlade-Chamberlain je eksplodirao prošle godine u dresu Southamptona i iako je većinom igrao na poziciji krila u 36 nastupa zabio je 10 golova. Za njegove usluge Arsenal će izdvojiti oko 10 milijuna eura, a ovisno o broju nastupa za Topnike cijena bi se mogla narasti još nekoliko milijuna eura.

U utrci za mladog engleskog reprezentativca bili su i Liverpool i Manchester United, ali sin bivšeg engleskog nogometaša Marka Chamberlaina odlučio je krenuti stopama Thea Walcotta, koji je u siječnju 2006. zamijenio dres Southamptona zamijenio onim Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok dovodi mlade zvijezde, Wenger je sve bliže da izgubi dva ključna igrača, Cesca Fabregasa i Samira Nasrija. Barcelona je čini se napokon poslala zadovoljavajuću ponudu na Emirates i španjolski bi reprezentativac trebao uskoro potpisati za Katalonce. Nasri je na meti Sir Alexa Fergusona, a kako ima još samo godinu dana ugovora, čini se da Wengeru ne preostaje ništa drugo nego ga prodati i ne ponoviti grešku s Mathieuom Flaminijem, koji je klub napustio besplatno i potpisao za Milan.

Vezani članci:

arti-201106290671006 arti-201106280338006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo