Nizozemski 'Bič Božji' proživljava dane straha!

Jedan od najboljih svjetskih nogometnih trenera, Luis Van Gaal, na izlaznim je vratima Bayerna.

3.3.2011.
11:49
VOYO logo

Bila je to utakmica u kojoj je Bayern ponovno izgledao bezidejno i neopasno. Schalke je u polufinalu DFB Kupa slavio 1:0 pogotkom Raula i tako zapečatio sudbinu Bavaraca usred njihova stadiona. U finalu će igrati Schalke i drugoligaš Duisburg koji je još u utorak pobijedio drugoligaša Energie iz Cottbusa s 2:1.

Njemački mediji u četvrtak su puni kritika za igru momčadi Louisa Van Gaala, za koju je ponovno svih devedeset minuta odigrao hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić. Napadači Mario Gomez i Thomas Müller imali su više posla pred svojim nego pred golom Schalkea pa je razočaranje navijača i medija logično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemski 'Bič Božji' prihvatio je novonastalu situaciju, i svjestan da Bayern ipak dobro gura u Ligi prvaka, prepustio se na milost i nemilost vodstvu kluba.

"U svlačionici je nakon utakmice bio muk, nisam ni imao što reći igračima. Preostaje nam da se borimo za drugo mjesto u prvenstvu. Ja mislim da radim dobro, sad je na upravi kluba da odluči je li to dovoljno", poručio je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo