REAKCIJE SE NE STIŠAVAJU / Nisu svi oduševljeni dolaskom Bišćana u Dinamo: 'Napravili ste sprdačinu od kluba, još njih dvojica pa da puč bude kompletiran'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nakon što je Dinamo službeno obznanio da Ante Čačić više nije trener prve momčadi, vrlo brzo nakon toga je potvrđeno i kako će ga na toj dužnosti naslijediti Igor Bišćan

6.4.2023.
22:01
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

U Dinamo tako 44-godišnji Bišćan dolazi po prvi puta kao trener nakon što je dres ovog kluba nosio od 1995. do 2000. te potom od 2008. do 2012. godine. U Dinamu je Bišćan i završio igračku karijeru.

Image
PRED NOVIM IZAZOVOM /

Bišćan se prvi put oglasio nakon što je postao trener Dinama, Kustić otkrio kada ćemo znati njegovog nasljednika

Image
PRED NOVIM IZAZOVOM /

Bišćan se prvi put oglasio nakon što je postao trener Dinama, Kustić otkrio kada ćemo znati njegovog nasljednika

Potom se preselio u trenerske vode gdje je imao dosta uspjeha u sredinama gdje je radio. Počeo je u Rudešu, potom se preselio u ljubljansku Olimpiju i nakon toga je radio u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji Bišćanov posao bila je izbornička dužnost u hrvatskoj reprezentaciji do 21 godine koju je odveo na ovogodišnje Europsko prvenstvo. No, Bišćan neće dočekati odlazak na prvenstvo kojem su domaćini Rumunjska i Gruzija već preuzima Dinamo kojeg će voditi odmah ove subote u prvenstvenom ogledu protiv Lokomotive.

Bišćan je izbornik mlade hrvatske reprezentacije bio od 2019. godine te je tu selekciju odveo na dva uzastopna Europska prvenstva. On tako preuzima Dinamo u teškom trenutku jer je klub nanizao vrlo loše rezultate u prvenstvu, a uz to je tijekom ovog tjedna ispao u polufinalu Kupa od Šibenika. Unatoč slabom nizu rezultata Dinamo u prvenstvu i dalje ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Bišćana na klupu Plavih izazvao je i gomilu komentara navijača na društvenim mrežama. U nastavku smo izdvojili neke od njih.

"Ovo definitivno nije dobar izbor. Bišćan je veliki bunkeraš , veći od Simeonea. Dinamo neće dati više od pet golova u preostalih devet utakmica. Bože daj, da uspije sačuvati prednost i osvoji prvenstvo. U svakom slučaju sretno i Bišćanu i Dinamu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam, napravili ste sprdačinu od kluba. Sad je red da nađete neko mjesto i za Šokotu i Marića pa da puč bude kompletiran. Postali smo klub bez glave i repa i predmet sprdnje."

"Mladi, moderni trener i Dinamovac. Upravo to nam treba. S njim bi mladost trebala pokazati sve kaj zna i može. Sretno, Igore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamovac, kao trener svugdje imao uspjeha i čovjek sa kičmom. Igore sretno i hrabro naprijed! Nakon Čaćića biti će to preporod."

"Ako će Dinamo pod njim igrati kao mlada repka tj. grčevito se braniti onda ništa od našeg Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo