'Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće!'

'Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće. Bila je to posebna utakmice, a lica naših navijača u slavlju poslije susreta bila su nevjerojatna.

12.11.2011.
12:05
VOYO logo

Iako su prošla gotovo dva tjedna otkako je Manchester City sa 6:1 našamarao slavnog gradskog rivala Manchester United na njegovom Old Traffordu, igrači Cityja još uživaju u tom snu.

Kapetan Građana Vincent Kompany priznao je da je to za njega bila jedna od najposebnijih utakmica u karijeri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao ni sanjati da je tako nešto moguće. U takve utakmice ne idete s razmišljanjem da ćete slaviti s tako velikom razlikom. Bila je to posebna utakmice, a lica naših navijača u slavlju poslije susreta bila su nevjerojatna. I naše slavlje u svlačionici je bilo za pamćenje, svi su bili u sedmom nebu", prepričao je Kompany u intervjuu za Match of the day.

http://www.youtube-nocookie.com/v/CcWe2fUoqfo?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća momčad Premiershipa ima najbolji start u prvenstvo ikada te je uz Newcastle jedini klub koji još ne zna za poraz.

"Imat ćemo i mi teških utakmica. Moramo nastaviti s dobrim nizom koliko god to možemo. U našoj momčadi je puno igrača koji su osvajali trofeje, tako da to ne bi trebao biti problem. Naš klub dugo nije osvojio naslov, no u finalu FA Cupa smo pokazali da nas ne treba otpisati", zaklučio je Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo