NIKOLA VLAŠIĆ JE U BRUTALNOJ FORMI: / Vatreni fantastičnom asistencijom izbacio pola obrane

Image

Vlašiću je ovo bila četvrta asistencija za CSKA ove sezone

20.10.2019.
16:25
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić još je jednom potvrdio kako je u izvrsnoj formi. Mladi ofenzivac moskovskog CSKA upisao je još jednu asistenciju u remiju svoje momčadi na gostovanju kod Ufe u 13. kolu ruske Premier Lige.

U kontranapadu je primio loptu na lijevom krilu, došao do kaznenog prostora, zatim je prošao dvojicu igrača i povukao ostatak na sebe te je jednim potezom izbacio cijelu obranu. Prizemnim dodavanjem pronašao je Ahmetova koji je zahvaljujući Vatrenom ostao sam i onda Rus nije imao težak posao, u naletu je poslao neobrnajivu loptu pod prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

6019162 22.09.2019 CSKA's Nikola Vlasic a goal during the Russian Premier-League soccer match between CSKA Moscow and Krasnodar, in Moscow, Russia., Image: 472429808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik, Vladimir Fedorenko

Vlašiću je ovo bila četvrta asistencija za CSKA ove sezone, a uz to, postigao je i pet golova. Sjajno igra i u reprezentaciji za koju je poentirao protiv Slovačke i Walsea u kvalifikacijama za Euro.

Potez Vlašića pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo