PRVA VLAŠIĆEVA REAKCIJA

NIKOLA PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA: ‘Ovo je prilika života! Zajedno možemo napraviti velike stvari’

Nikola Vlašić (19) u četvrtak je potpisao petogodišnji ugovor s engleskim premierligašem Evertonom.

Dosadašnji član Hajduka ostvario je tako transfer o kojem je sanjao, karijeru nastavlja u najatraktivnijoj ligi svijeta.

PRIČA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: Nikola Vlašić potpisao za Everton, debi za devet dana protiv Tottenhama

‘Vjerujem u sebe i u ovu momčad’

“Iznimno sam uzbuđen zbog prilike da zaigram za ovako veliki klub. Premier liga je najbolja liga na svijetu, a ovo je jedan od vodećih klubova u Engleskoj. Velika je čast biti ovdje. Kada sam čuo da se Everton zanima za mene, odmah sam znao da želim doći ovamo. Kad god je netko nazvao moga menadžera ili moga oca, govorio sam im da želim samo u Everton. Ambicija kluba je igrati u Ligi prvaka, a ja želim pomoći da postignemo taj cilj. Vjerujem u sebe i u ovu momčad, mislim da zajedno možemo napraviti velike stvari”, rekao je Vlašić za Evertonovu stranicu.

Priznao je Nikola da je i trener bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je želio doći na Goodison Park.

“Kada vas želi trener poput Ronalda Koemana, nema se tu što puno za reći. Želio sam doći u Everton zbog trenera, sjajnih igrača i ugleda kluba. Ovo je prilika života. Odigrao sam puno  utakmica za Hajduk, ali Premier liga je nešto drugo. Igrati u Engleskoj je drugačija razina, ovdje je nogomet broj jedan. Vjerujem u sebe. Želim učiti od suigrača, napredovati i vjerujem da ću biti uspješan ovdje”, zaključio je Nikola.

Povratak na Net.hr