'Svjetski prvak' potpisao za Dinamo!

Nikola Moro, mladi 16-godišnji nogometaš službeno je potpisao za Dinamo. Talentirani veznjak parafirao je ugovor na tri godine.

18.3.2014.
10:53
VOYO logo

"Teško mi je naći riječi kojima bih opisao koliko sam sretan. Ovo mi je veliko priznanje za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki trening zapnem još jače i nastavim se razvijati. Cijela obitelj je sretna jer ovo je zaista veliki trenutak", rekao je Moro u Plavom salonu nakon što je potpisao ugovor.

Radi se o mladiću koji je s 11 godina stigao u Maksimir iz Solina, prošao je sve mlađe kategorije Modrih, a prošle je godine proglašen najboljim igračem pionirskog prvenstva Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je bio član momčadi koja je u kolovozu prošle godine osvojila 'Nike Premier Cup' u Manchesteru te se tako okrunila titulom neslužbenih svjetskih prvaka.

"Nikola je ofenzivni vezni igrač koji je dugo godina u našoj nogometnoj školi, redovito je bio među najboljima i ovo je logičan slijed koji je, naravno, on svojim radom i ponašanjem zaslužio. Mi smo ga prepoznali kao budućnost našeg kluba i želimo mu puno sreće. Naravno, prije svega u Dinamu", rekao je sportski direktor i trener ModrihZoran Mamić, javljaju službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo