Niko Kranjčar poslao poruku Dinamu! Mamiću, ti si na potezu!

'Neka bude samo jedno ne, nikad se ne zna što donosi život', istaknuo je Niko Kranjčar na pitanje o mogućem povratku u zagrebački Dinamo.

26.9.2013.
9:48
VOYO logo

Niko Kranjčar se napokon vratio utakmicama. Nakon što gotovo pola godine nije zaigrao ozbiljnu utakmicu, što u kijevskom Dinamu, što u reprezentaciji, hrvatski veznjak pojurio je u London čim je dobio poziv Harryja Redknappa u Queens Park Rangers.

"On me zvao, inzistirao je da dođem! Zaboravili smo sive epizode iz Tottenhama, gdje su Redknappu definitivno bile zavezane ruke zbog Garetha Balea. Morao je birati između mene i nogometaša koji vrijedi stotinu milijuna eura. I ja bih izabrao Balea. Harry me nazvao i rekao: 'Dođi, pomogni mi da uđem u Premier ligu!' Spreman sam i zdrav, nadam se da će me ozljede zaobići, da ću brzo doći u formu", istaknuo je Kranjčar, koji se nada da bi ubrzo mogao dobiti i priliku kod Štimca među Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću biti u krugu reprezentativaca, a u fizičkom smislu bit ću potpuno fit! Igram u ambicioznom klubu, koji puno ulaže i u tom klubu ne možeš se švercati. Pokazat će to već iduća utakmica protiv Middlesbrougha. Uvjeren sam da ću biti u kadru udarne postave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je zakoračio u 30. godinu i po mnogima je možda vrijeme da razmisli o povratku na mjesto gdje je sve i počelo, u Dinamo. No, Kranjčar nije zaboravio kako ga je Mamić svojevremeno praktički 'pedalirao' iz Maksimira i potjerao ga u Hajduk, pa spremno odgovara:

"Ne!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači li to konačno ne?

"Neka bude samo jedno 'ne', nikad se ne zna što donosi život!", zaključio je Niko za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je prije uvijek odbijao mogućnost povratka u Maksimir, znači li ovo da je ipak došlo do promjene u njegovoj glavi? Mamiću, ti si na potezu!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo