DOBAR POSAO U MONACU / Niko Kovač dovodi jednog od najboljih mladih igrača u Europi. Jedino mora smisliti što će sa zloglasnim Minom Raiolom

Image
14.7.2021.
11:45
VOYO logo

Hrvatski trener Niko Kovač vrlo je blizu dovođenja jednog od najboljih mladih napadača u Europi. Francuski RMC Sport javlja kako je Monaco blizu kraja pregovora s nizozemskim AZ Alkmaarom oko dolaska talentiranog Myrona Boadua.

Premda ne navode kolika bi mogla biti odšteta za Boadua, tvrde da su predstavnici Monaca s pregovora otišli veoma zadovoljni što bi moglo značiti da su pregovori ujedno bili i uspješni. Boadu vrijedi oko 14 milijuna eura, a odšteta će sigurno biti nešto veća, ali svakako neće biti astronomska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RMC-jeve navode potvrdio je i ugledni novinar i ekspert za transfere, Fabrizio Romano, koji tvrdi da su se klubovi dogovorili oko odštete i da još preostaje dogovoriti osobne uvjere s 20-godišnjim igračem. Inače reklo bi se da "samo" još to preostaje, ali u Boaduovu slučaju i na Kovačevu žalost, moglo bi biti poteškoća s ugovorom.

Image
Image

Poslovanje s Raiolom

Naime, Boaduov predstavnik je zloglasni Talijan s Nizozemskom putovnicom, Mino Raiola. Raiola, koji inače pod sobom ima i brojna velika imena poput Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbu, Gianluigija Donnarummu i vjerojatno sve do jednog talentiranog Nizozemca, jamačno će pokušati izmusti što je više moguće novca iz Monaca i pregovori s njim gotovo nikada ne idu glatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Boadu je u AZ stigao kao klinac od 12 godina, a za prvu momčad dobio je šansu još 2017. godine. Do sada je odigrao 88 utakmica, zabio je 38 golova uz 18 asistencija.

Monaco je veoma aktivan ovoga ljeta. Doveli su već Ismaila Jakobsa za 6.5 milijuna eura i Bayernova vratara Alexa Nubela na posudbu. Boadu bi trebao biti veliko pojačanje i zamjena za Stevana Jovetića koji je napustio klub nakon isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo