KOVAČ JASNO NAGLASIO / 'Bila je ovo naša najgora utakmica ove sezone. Za pobjedu nije dovoljno pojaviti se i reći da smo mi Monaco'

Image
Foto: Profimedia

Niko Kovač s Monacom ima samo jedan osvojen bod nakon tri kola u Francuskoj

22.8.2021.
11:58
Profimedia
VOYO logo

Monaco je nastavio svoj negativni niz u novoj sezoni Ligue 1 izgubivši jučer od Lensa na svom travnjaku 2:0.

U akciji ispunjenoj utakmici u kojoj su obje ekipe utakmicu završile s 10 igrača, Monaco se još jednom nije uspio nagraditi za dominaciju u velikim razdobljima utakmice. Činjenica da su poboljšali igru u udarcima (devet u odnosu na četiri suparnika), u posjedu (71% u odnosu na 29% Lensa), završnim dodavanjima (502 Monaca, 173 Lensa) i osvojenim duelima (62 u odnosu na 43), ali društvo iz Kneževine nema realizaciju i propusni su u obrani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEZAVIDAN REZULTAT /

Niko Kovač izgubio kaotičnu utakmicu, Monaco ove sezone nikako ne izgleda dobro

Image
NEZAVIDAN REZULTAT /

Niko Kovač izgubio kaotičnu utakmicu, Monaco ove sezone nikako ne izgleda dobro

U tri kola samo jedan osvojen bod

Kovačeva momčad sad u prva tri kola Ligue 1 ima samo jedan osvojeni bod i trenutno se nalazi na 18. mjestu lige. S time da dva slabije rangirana kluba imaju i utakmicu manje, što bi značilo da mogu Monaco gurnuti na samo začelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, tek je početak sezone, još je jako puno do kraja prvenstva, i mjesta za paniku ne bi trebalo biti. Tako barem uvjerava Niko Kovač, koji je nakon poraza od Lensa sjeo pred novinare.

'Bila je ovo naša najgora utakmica ove sezone'

“Bila je ovo naša najgora utakmica ove sezone. Nismo imali puno prilika", rekao je Niko Kovač, prenosi Monaco-tribune.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjetio me ovaj susret na neke iz prošle sezone. Nismo stvorili puno šansi, ali ne smijemo se predati. Ovo nije bio dobar dan. Moramo se vratiti osnovama, pozitivno razmišljati, pokazati strast i boriti se jedan za drugoga. To nam je nedostajalo u ovoj utakmici', rekao je bivši hrvatski izbornik te nastavio.

'Za pobjedu nije dovoljno pojaviti se i reći da smo mi Monaco'

'Da bismo zadržali prošlosezonsku razinu u ovoj godini moramo raditi još više jer suparnici sad znaju više o nama. Da bismo opet bili uspješni, moramo se jače boriti. To je nužno. Za pobjedu nije dovoljno pojaviti se i reći da smo mi Monaco. Budemo li se vratili tim vrijednostima koje zagovaramo, opet ćemo biti dobra momčad. Napravit ćemo to vjerujući u sebe, uvjeren sam da ćemo uspjeti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač mora pronaći stabilnost i način kako probuditi svoje nogometaše, naći izlaz iz ove situacije, uoči važnog okrašja u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Šahtara iz Donjecka, gdje bi pobjeda nedvojbeno bila dobrodošla radi pozitivnog zamaha momčadi nakon lošeg ulaska u sezonu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo