NIKAD GORA SITUACIJA ZA VEĆ ZABORAVLJENOG VATRENOG: / Juventus ne zna što će s Pjacom, a javio im se novi ogroman problem

Image
Foto: Profimedia

Pjaca je u Juventus došao 2016. godine za rekordni iznos HNL-a, od 23 milijuna eura

22.6.2020.
18:59
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, morat će se vatiti u svoj matični klub Juventus nakon što je Anderlecht odbio produžiti njegov ugovor posudbi, a nije niti zainteresiran za otkup njegova ugovora, tvrdi to Calciomercato.

Pjaca je u Juventus došao 2016. godine za rekordni iznos HNL-a, od 23 milijuna eura, ali su mu karijeru devastirale teške ozlijede križnih ligamenata koljena. Juventus mu nikada nije pružio pravu priliku i selio ga je na posudbe u Schalke, Fiorentinu i na koncu Anderlecht, a Pjaca se nigdje nije baš snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

December 15, 2019, Turin, United Kingdom: Marko Pjaca of Juventus pictured on the bench during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 15th December 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 488246707, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Novi problem

U Anderlechtu je od prošlog siječnja, a od tada je stigao odigrati samo četiri utakmice i zabio je jedan gol. Juventus je nedavno produžio ugovor s Pjacom do 2023. godine, ali kako je ugovor podosta velik, s plaćom od čak tri milijuna eura, Pjaca je sada postao ogroman problem.

"U Juventusu imaju glavobolje jer ne znaju tko će ovog ljeta uzeti nogometaša s godišnjom plaćom od tri milijuna eura", pišu Talijani i tvrde da će sada sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici, morati biti podosta angažiran oko Pjace ako želi osigurati njegov transfer ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo