NIKAD GORA SITUACIJA ZA VATRENOG: / Pjaci iznenada propao transfer i sada mu prijeti scenarij strave i užasa

Image
Foto: Profimedia

lubovi su dogovorili da Pjaca ode na posudbu dugu godinu i pol te da Cagliari ima pravo otkupa, ali

28.1.2020.
22:11
Profimedia
VOYO logo

Piše se već danima kako će povremeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca nastaviti karijeru u redovima Cagliarija i navodno je sve već bilo dogovoreno između klubova, ali posao je iznenada propao. Pregovori su prekinuti i navodno se, prema tvrdnjama talijanskih medija, neće nastaviti. Razlog zbog kojeg je predsjednik Cagliarija Tomasso Giulini odustao od Pjace za sada nije poznat, ali Hrvat je sada u gadnim problemima.

Klubovi su dogovorili da Pjaca ode na posudbu dugu godinu i pol te da Cagliari ima pravo otkupa za 12 milijuna eura, ali to se na kraju ipak neće dogoditi i Pjaca si sada mora pronaći novi klub i to u samo tjedan dana, koliko traje prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marko Pjaca of Croatia reacts after failing Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Martinez Valero Stadium, Elche, Spain - 11 Sep 2018, Image: 386314952, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pjaca u Juventusu neće imati minutažu, a zapravo je nema već tri godine. Dio je proveo u Schalkeu i Fiorentini, a dio na liječenju od teških povreda ligamenata. Sada je zdrav, ali ne može naći novi klub, odnosno, sada možda više neće niti stići i prijeti mu grijanje klube ili još gore sjedalica na tribini u Juventusu do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo