NIJEMCI PITALI KOVAČA OKO KAOSA U BAYERNU: / 'Svi znamo kako stvari stoje u Münchenu. Meni je to neshvatljivo'

Image

Kazao je da se trenera gotovo ništa ne pita u Bayernu

14.4.2021.
8:26
VOYO logo

Njemački mediji već se danima bave sukobom u Bayernu. Glavni problem je neslaganje trenera HansijaFlicka i sportskog direktora Hasana Salihamidžića. Flick navodno želi više odlučivati oko transfera igrača, a sportski direktor Salihamidžić ne želi da mu se on miješa u posao.

Sličnih problema kao i Flick imao je NikoKovač dok je bio na klupi njemačkog prvaka. Stoga su se novinari Sport Bilda obratili njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje u Monacu sportski direktor Paul Mitchell, skautska služba i ja vrlo blisko surađujemo oko planiranja momčadi. Razgovaramo o svemu. Po meni tako treba biti u svakom klubu. Svi znamo kako stvari stoje u Münchenu. Ovdje je skroz suprotno", kazao je Kovač i nastavio.

"Situacija u Monacu je slična onoj kao kad sam bio u Frankfurtu. Svaki trener želi upravo to. Kao trener želite biti uključeni u slaganje momčadi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskazao je i iznenađenje da se njegov bivši pomoćnik Hansi Flick nakon svega što je postigao s Bayernom mora natezati sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno mi je neshvatljivo to da se vodi tolika rasprava oko Flicka unatoč svim tim uspjesima", završio je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo