NIJEMCI OTKRILI KOVAČEVE PLANOVE ZA SVJETSKU DOMINACIJU: / U njih je uključen i jedan hrvatski nogometaš

Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Preživi li prvu sezonu u Bayernu bivšeg izbornika čeka veliki posao na nogometnom tržištu.

5.12.2018.
12:11
AFP, DANIEL ROLAND
VOYO logo

Njemački Sport Bild otkrio je Bayernove buduće planove koji se tiču obnove momčadi. Nizozemac Arjen Robben i Francuz Franck Ribery već su najavili dolazak na kraju sezone, a njihovim stopama trebali bi krenuti Javi Martinez, Boateng i Hummels, pa bi klub trebao imati veliku svotu novaca za pojačanja.

Najviše, čak 150 milijuna eura, navodno misle poslati prema Amsterdamu gdje boje Ajaxa brane dvojac kojeg želi pola Europe, Frankie de Jong i Matthijs de Ligt. Oni su već obavijestili vodstvo Ajaxa da bi željeli otići u isti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogatstvo za dvojac

Trener Ajaxa Eric ten Hag, koji je jedno vrijeme bio na čelu druge Bayernove momčadi, potvrdio je interes Bavaraca te je dodao da šest velikih europskih klubova žele ova dva igrača.

"Poručujem Bayernu da ne postoji otkupna klauzula. Cijenu postavlja Ajax, što će dati sigurnost klubu i pomoći mu da planira budućnost", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pišu da je Bayern već praktički osigurao prvo pojačanje. Riječ je o 22-godišnjem braniču Stuttgarta Benjaminu Pavardu, koji je ove godio osvojio SP s Francuskom. On bi ih trebao koštati 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, ističu kako je njemački dive zainteresiran za najboljeg strijelca Bundeslige ove sezone Luku Jovića i njegovog suigrača iz Eintrachta Antu Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo