NIJEMCI OTKRILI KAKVO JE STANJE U BAYERNU NAKON SMJENE KOVAČA: / Igrači su ovim potezom pokazali što misle o Hrvatu

Image
Foto: Profimedia

Njemački div uskoro će donijeti odluku o novom treneru

8.11.2019.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su pokazali izlazna vrata NikiKovaču Bayern je u potrazi za novim trenerom. Idealan kandidat im je Erik ten Hag, trener Ajaxa i bivši trener duge momčadi Bayerna. Novinar Sport1 Florian Plettenberg piše da se Nizozemac vidi na tom mjestu, ali ne prije ljeta. Također navodi i da je Rummenigge, čovjek koji je uz Salihamidžića zadužen za pronalazak novog trenera, njegov veliki fan.

Dobro im

Isti je ovaj novinar, inače, objavio i to da se atmosfera u momčadi znatno popravila odlaskom hrvatskog stručnjaka i da igrači ne imali ništa protiv ostanka Hansa Flika. Navodno su zadovoljni treninzima i načinom rada. Donedavni pomoćnik Nike Kovača privremeno je preuzeo ulogu prvog trenera i lako je moguće da to ostane do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

firo: 22.07.2019 Football, Football: 1. Bundesliga, season 2019/2020 FC Bayern Munich Munich, Audi Summer Tour USA 2019, training, press conference in Kansas City FCB coach, coach, Niko KovaA, Kovac, FCB co-coach, Hansi Flick, | usage worldwide, Image: 460247025, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Bild je objavio da su to pitanje postavili klupskom glasnogovorniku, a on im je samo poručio kako u ovom trenutku to ne može komentirati.

Novinar Manuel Bonke otkrio je da Bayern od novog trenera očekuje da njeguje igru s visokim posjedom lopte i izgradi funkcionalnu momčad. On tvrdi da su glavni kandidati Ten Hag i Tuchel, dok Wenger nije u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo