UNIŠTAVAJU GA / Nije ni do koljena našem Perišiću. Trebao je zamijeniti Vatrenog u Interu, a sada želi pobjeći iz Italije

Image
Foto: Profimedia

Perišić je u Tottenhamu procvao i jedan je od najboljih igrača u Tottenhamu ove sezone, dok se Inter baš gadno prevario oko Gosensa

4.11.2022.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Inter se još sredinom prošle sezone pobrinuo za pronalazak zamjene za Ivana Perišića. Iako se dugo nije znalo hoće li produljiti Hrvatu ugovor ili ne, u Interu su donijeli odluku da im Perišić više ne treba i umjesto njega su u siječnju na posudbu doveli Nijemca Robina Gosensa iz Atalante i onda ga po odlasku Vatrenog, otkupili za 27.4 milijuna eura.

Perišić je u Tottenhamu procvao i jedan je od najboljih igrača u Tottenhamu ove sezone, dok se Inter baš gadno prevario oko Gosensa. Nijemac je u Atalanti bio jedan od najboljih bočnih igrača i trener Intera Simone Inzaghi je mislio da će nastaviti s istom praksom i u njegovoj 3-5-2 formaciji, međutim Gosens je potpuno pao u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Gosens je u 15 utakmica zabio samo jedan gol i odigrao je manje od 500 minuta te sada želi što prije napustiti klub i Italiju, te se što prije vratiti u Njemačku. Navodno ga već traže Bayer Leverkusen i Eintracht, ali ga Inter ipak ne želi samo tako pustiti. Gosens sada ne vrijedi onaj novac koji ga je Inter platio, pa ga ne žele ove zime pustiti pod svaku cijenu. Plan im je držati ga u klubu do ljeta kako bi mu pokušali vratiti cijenu i nešto na njemu zaraditi ili barem spasiti uloženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo