NI SAM BILIĆ OVO NIJE OČEKIVAO: / Bio je na pragu otkaza, a sada mu klub nudi novi ugovor. Ali pod jednim uvjetom

Image

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić bio je hit u svojoj premijernoj sezoni na klupi West Hama.

8.2.2017.
11:46
VOYO logo

Međutim, ulaskom u drugu godinu stolovanja na klupi premijerligaša stvari su krenule nizbrdo.

Serijom loših rezultata našao se na rubu otkaza, a analitičari su predviđali da neće izdržati do Božića na klupi. Ali uspio je West Ham preokrenuti negativni niz te je pobjegao izvan zone ispadanja. Trenutačno su na gornjem dijelu tablice, točnije na devetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su se stvari okrenule u korist bivšeg izbornika Hrvatske, koji je nedavno doživio veliki udarac kada je Dimitri Payet, najbolji West Hamov igrač, odlučio napustiti klub.

Kako otkriva britanski The Sun, gazde kluba odlučile su Hrvatu ponuditi novi ugovor na kraju sezone. Pod jednim uvjetom. West Ham mora sezonu okončati među osam najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa ne želimo više do toga da Slaven i treću sezonu ostane u klubu, ali momčad jednostavno mora početi igrati bolje. Upisali smo nekoliko teških pobjeda, ali želimo vidjeti dobar nogomet i zadovoljiti naše navijače. To je vrlo važno", citiraju Englezi neimenovani izvor blizak klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda možemo u sljedeću sezonu ući bez nervoze i razmišljati o novom ugovoru na kraju ove kao što je uvijek bilo u klubu", tvrdi izvor blizak klubu.

Pohvalio je potom izvedbu protiv Southamptona i veliku pobjedu West Hama u gostima (1:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takve predstave želimo gledati. Sljedeća utakmica je s West Bromwichom. To je dobra momčad, ali i mi smo puni samopouzdanja i ako tako nastavimo možemo biti među osam", smatra neimenovani izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je prošlu sezonu završio na sedmom mjestu. Izvrsnu formu nisu uspjeli pokazati u nadolazećoj, a kao jedan od glavnih razloga tome isticalo se preseljenje s Upton Parka na novi stadion.

Bilić je cijelo vrijeme imao jaku podršku među navijačima, a kako piše The Sun i uprava silno želi njegov uspjeh. Aktualni ugovor, inače, istječe mu za oko 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo