NEZAUSTAVLJIVI PEP NIŽE REKORDE: / Nakon Španjolske i Njemačke pokorio i Englesku! 'Ovo je najbolja momčad ikad'

Image

Guardiola je nakon Španjolske i Njemačke pokorio i Englesku.

14.12.2017.
8:47
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja nastavili su pohod ka naslovu prvaka o nakon što su u susretu 17. kola na pobijedili Swansea City 4-0 čime su ubilježili 15. uzastopnu pobjedu. Na taj način postavili su novi rekord po broju uzastopnih pobjeda u Premier ligi, a slavnom Kataloncu to je, inače, pošlo već za rukom u još dva prvenstva.

S Barcelonom je, naime, slavio u 16 uzastopnih susreta, a s Bayernom 19 čime te još uvijek drži rekorde Primere i Bundeslige. Također, njegova aktualna momčad je sa 16 pobjeda i jednim remijem upisala najbolji start u 129-godišnjoj povijesti engleskog prvenstva. Do sada je ta čast pripadala Tottenhamu, koji je sezonu 1960. - 1961. započeo s 15 pobjeda i jednim remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji ikad

City na ovaj način nadmašio Arsenalovu momčad 'nepobjedivih' iz 2002. koji su nanizali 14 pobjeda. Je li ovo jedna od najboljih momčadi u Premeir ligi ikad, bilo je pitanje u BBC-jevoj emisiji Match of the Day, u kojoj je među ostalim gostovao veliki Alan Shearer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema sumnje u to. Vrhunski igrači u toj momčadi iz tjedna u tjedan pokazuju glad za pobjedom i zbog toga im se treba diviti", kazao je nekadašnji napadač. Komentator Jonathan Pearce složio se s njim.

"U modernoj eri bilo je puno velikih momčadi, ali što se tiče tečnosti igre i neodoljive snage, ovaj Manchester City je najbolja momčad koju sam vidio u Premier ligi. Nikada nisam da neka momčad tako igra", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo