NEZAPAMĆENI INCIDENT U SRBIJI: / Sudac jedva izvukao živu glavu: 'Jednog dana sve će doći na naplatu, ali ne na kladionici'

Image
Foto: Screenshot

Promijenio je odluku u ključnoj utakmici

6.5.2019.
12:23
Screenshot
VOYO logo

Burno je bilo na utakmici za ostanak Superlige Srbije između Bačke i Rada. Kako piše Kurir, potonji su svladali direktnog rivala s 2-1, ali je susret obilježio incident izazvan spornom sudačkom odlukom. Kod rezultata 2-1 Bačka je zabila, a pomoćni sudac nije se oglasio, dok je glavni pokazao na centar. Nogometaši Bačke proslavili su pogodak, ali je onda uslijedio šok. Igrači Rada okružili su pomoćnog suca te su tražili zaleđe što su na kraju i dobili. Podigao je zastavicu pa je glavni sudac poništio gol.

Igrači Bačke ostali su u nevjerici te su se sjurili prema pomoćniku. Vratar tog kluba htio se fizički obračunati s njim, ali ga je na kraju spasilo osiguranje. (VIDEO 3:17) Ogorčeni defanzivac Bačke Dragan Žarković oglasio se na Facebooku nakon susreta, a Kurir je njegov komentar popratio riječima da će njegova poruka izazvati buru u srpskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se branič

"Ne pamtim kada sam napisao neki status, ali ovo je jače od mene. Toliko sam potresen i psihički izmoren u posljednje tri godine igrajući nogomet u Srbiji i vjerojatno je i 90 posto momaka koji su cijeli život posvetili ovom 'sportu' u sličnoj situaciji kao i ja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nikome nisam pomislio, a kamoli učinio zlo, ali ovo što nama rade iz godine u godinu, iz mjeseca u mjesec, iz tjedna u tjedan je neizdrživo. Želim poručiti svakom čovjeku koji je direktno ili indirektno sudjelovao i sudjeluje i dalje u srozavanju srpskog nogometa na najniže moguće grane od kada postoji ovaj sport, ne misleći na posljedice, ne misleći nijednog trenutka na momke koji cijeli život sanjaju o nogometu, koji ga treniraju skoro cijeli svoj život, koji su se odrekli puno toga, koji su riskirali doslovno sve da dođu do krajnjeg cilja igrajući nogomet u Srbiji, da je Bog velik i da sve vidi i jednog dana će doći na naplatu, ali ne na kladionici, nego kod dragog Gospodina. Ali tada oko vas neće biti nikoga da vam da drugu šansu ili da vam odigra prvo poluvrijeme 'gol-gol' a drugo 4+".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo