NEYMAROV OTAC POMEO POD S TRENEROM PSG-A: / 'Što on govori, nema šanse da će zaigrati protiv Reala'

Image
Foto: AFP

Jedini je cilj da jedan od najboljih nogometaša današnjice bude spreman za Svjetsko prvenstvo.

28.2.2018.
10:33
AFP
VOYO logo

Neymar ne ide na oporaciju, to nije istina. Razgovarao sam s liječnicima i još uvijek nije donesena odluka. Vidjet ćemo ako će se razvijatati situacija u sljedećih nekoliko dana pa ćemo donijeti odluku. Postoji mala šansa da će biti dostupan protiv Real Madrida, ali moramo biti strpljivi, rekao je u utorak trener PSG-a Unai Emery.

Međutim, njegove riječi nisu se pretjerano dojmile Neymarovog oca. U razgovoru za brazilski ESPN dao je do znanja da njegov sin zbog frakture pete metatarzalne kosti neće biti dostupan dulji period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka čim prije

"U PSG-u znaju da ne mogu računati na njega u nadolazećim susretima. Njegov oporavak trajat će šest do osam tjedana, išao na operaciju ili ne. Odluka je na PSG-u i bit će donesena u konzultaciji s liječnikom brazilske nogometne reprezentacije. Ključno je da se na što prije donese. Operacija je najbrži način oporavak igrača", poručio je Neymar Sr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove riječi znače da sigurno neće igrati u uzvratnom susretu osmine finala Lige pravka s Real Madridom i da je sada jedini cilj da jedan od najboljih nogometaša današnjice bude spreman za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo